Computer SIGMA MySpeedy STARS& STRIPES Măriţi imaginea

Computer SIGMA MySpeedy STARS& STRIPES

03005

Nou

Vitezometru fara fir Sigma 4 functii.

Detalii

Informații

Sigma MySpeedy – adevărata personalitate!
Computer nou, fără fir, de la Sigma 

Dacă vrei ca stilul tău personal să răzbată și în timp ce pedalezi, atunci alege dintre noile computere Sigma MySpeedy modelul care Te Definește! Arată-i lumii cum ești cu adevărat deoarece de acum ceasul de kilometraj te definește.

Animații
Stilul Tău – imaginea Ta. Când pornești cu bicicleta, computerul te salută printr-o animație aleasă de tine (11 fețe/animații: smiley, iepuraș, craniu, etc.).

Funcții:
Computerul îți arată viteza și distanța – niciodată nu a fost atât de ușor și simplu să vezi datele legate de pedalatul tău.

  • viteză: exact ca un kilometraj de mașină – însă aici viteza va fi afișată doar până la 60 km/h, după care apare un craniu, atenționându-te că ai cam întrecut măsura 
  • timpul petrecut în șa
  • distanța actuală parcursă
  • distanța totală

Setare:
Un buton ergonomic, câteva apăsări și gata, deja poți să te aventurezi în necunoscut împreună cu noul tău gadget.  

Senzor de mișcare:
Dacă pornești, pornește și computerul împreună cu tine. Dacă te oprești și stai peste 10 minute, computerul va intra în stand-by. Este atent la fiecare mișcare de-a ta. 

Montare:
Un inel rezistent din silikon și suportul este deja pe ghidon. Desigur, am fost atenți și la detalii, toate culorile se asortează deoarece noi știm cât de important este pentru tine look-ul! Computerul se demontează de pe suport cu o singură mișcare.

Tehnologia:
Transmisia semnalului se realizează prin tehnologia fără fir ATS. Nu există interferență, alte aparate care emit semnale prin radiofrecvență nu îl deranjează și nu necesită cabluri care să strice design-ul. 

Pedalează cu stil, deoarece meriți!

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie
Computer SIGMA MySpeedy STARS& STRIPES

Computer SIGMA MySpeedy STARS& STRIPES

Vitezometru fara fir Sigma 4 functii.

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceași categorie: